VERKEN DE HOGE VENEN MET EEN EZEL

Er bestaan talrijke manieren om een streek te ontdekken: te voet, per fiets, op ski's, te paard… en waarom niet met ezels? De formule is eenvoudig.
Gedurende week-ends, verlofdagen, vakantie,biedt ânes-ok u de mogelijkheid een ezel per uur te huren voor en halve dag, een dag,een week…
Maak kennis met uw wandelgenoot, let op de toegeweden raadgevingen en begin uw tocht op de maat van de ezel. Zij het voor een uur of meer, u zult vooreest dit ogen blik niet vergeten.
De ezel is een ideale partner die u rust, geduld en genegenheid zal aanleren. Hij zal u begeleiden terwijl hij uw kind of uw picknick of bagages draagt.
U zal betoverd terugkomen!

PRIJS VAN EEN WANDELING

1 uur 13 €
2 heures26 €
1/2 dag 30 €
1 dag 54 €
1 week te bespreken

We lenen u een kaart van de streek.
Uit eerbied voor de ezels en ten einde de agenda ten beste te organiseren ou het gewenst zijn dat u voor een halve dag of meer van tevoren boekt.
Op aanvraag kunnen we ons verplaatsen om de ezels op een gegeven plaats terug te holen (een bijdrage per km wordt gevraagd).
Tijdens de rit de ezel is de verantwoordelijkheid van de persoon die huurt het.

TWEE DAGEN WANDELEN

(15 km de eerste dag, tweede dag 12 km)
Uit een gezin met ezels …
Ontdek de prachtige landschappen in de streek van de Venen … Met een beetje geluk, zie wild (herten, reeën, wilde zwijnen)…
Toonhoogte een tent in de buurt van een huisje waar u kunt genieten, indien gewenst, een bron van water voor het toilet. Huren het huisje als je niet wilt slapen in tenten, …
Ons gezin is het eerste deel : 4 volwassenen, 4 kinderen, 2 ezels. Gewapend met een kaart en uitleg van wat ze zouden gaan om te ontdekken dat ze terugkwamen enthousiast om hun avonturen en klaar om te gaan.

Dus wat verwacht je?
Aarzel niet … Neem contact met ons. Met plezier zullen wij u informeren.

Tot ziens.

KENNISMAKEN MET ONS TEAM

Thierry en Marie-Thérèse zijn zeer geboeid door veehouderij, verliefd op de natuur en mooie landschappen, en het is in Hockai dat ze gekozen hebben zich te vestigen en er een project te ontwikkelen dat hen al jaren ter harte ging:

ÂNES-OK.

Als onderwijzer en logopediste besteden ze allebei hun loopbaan aan mensen die in moeilijkheden verkeren en ze geven de voorrang aan aandachtig luisteren en communicatie. Het is dus vanzelfsprekend dat ze op een dag besloten hebben een nieuwe activiteit op touw te zetten: voor kinderen en volwassenen ezels ter beschikking te stellen: ze zijn gezellen, "medespellers" voor onvergetelijke ogenblikken.

THIERRY

MARIE-THÉRÈSE

CONTACTEER ONS

info@anes-ok.be

VIND ONS

Rue Abbé Dossogne, 55 4970 Hockai Belgique

BEL ONS

Thierry Delsupexhe +32 497 92 54 13
Man - Zon, 10:00-19:00
nl_NL_formal